Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

-Με αντικαταβολή με την παραλαβή της παραγγελίας με επιπλέον χρέωση 2.50 €

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στην διεύθυνση που θα μας δώσετε.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά άνω των €500 προς ιδιώτες ή επαγγελματίες θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική - χρεωστική κάρτα.


-Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας

Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε μία από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες, συμπληρώνοντας τον αριθμό παραγγελίας. Στη συνέχεια στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με email στη διεύθυνση [email protected] ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2106208113.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού, συμπληρώνοντας τον αριθμό παραγγελίας και να μας στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης με email στη διεύθυνση [email protected].

Όνομα δικαιούχου: Αναστασιάδης Εμμανουήλ Ευστράτιος
ΙΒΑΝ: GR5902601100000830200858645

Όνομα δικαιούχου: Αναστασιάδης Εμμανουήλ Ευστράτιος

IBAN: GR5801101200000012035435796

 

-Με κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας (Eurobank) από άλλη τράπεζα

Στην περίπτωση κατάθεσης από τράπεζα άλλη εκτός Eurobank, για να ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας, την επιβάρυνση των εξόδων συναλλαγής την επιβαρύνεται ο εντολέας.

 

Για να ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας, πρέπει να έχει προηγηθεί εκκαθάριση του ποσού στον λογαριασμό του καταστήματος μας.

 

-Με πιστωτική - χρεωστική κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πιστωτικές κάρτες.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με πιστωτική κάρτα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας που χρησιμοποιεί η τράπεζα EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.
Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα μπορείτε να επιλέξετε έως 6 δόσεις (για ποσά άνω των 80€).
Σε περίπτωση online πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα Mastercard / Visa, θα πρέπει να παραλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο ο κάτοχος της κάρτας με επίδειξη Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας.

 

Τιμές προιόντων e-shop

Οι τιμές e-shop και φυσικού καταστήματος ενδέχεται να διαφέρουν.