Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.

 

Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα

Εντός νομού Αττικής, μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία στο χώρο σας με δικά μας μεταφορικά μέσα κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.

 

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Σε περιοχές εντός νομού Αττικής, εντός νομού Θεσσαλονίκης, παραδίδουμε την παραγγελία σας με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

Για παραγγελίες εκτός νομού Αττικής και εκτός νομού Θεσσαλονίκης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών της παραγγελίας σας (μπορείτε να μας υποδείξετε τη μεταφορική εταιρεία που επιθυμείτε).

 

Αποστολή με ταχυμεταφορά (Courier)

Για παραγγελίες μικρού όγκου υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με courier εντός Ελλάδος.

 

Χρόνος παράδοσης

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα Αναστασιάδης , μπορείτε να το κάνετε εντός δύο ημερών από την παραγγελία, εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα.

Στις παραδόσεις στο χώρο σας εντός Αττικής, εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα, οι χρόνοι παράδοσης έχουν ως εξής:

- με πρακτορείο μεταφοράς, παράδοση εντός δύο έως τεσσάρων (2 - 4) εργάσιμων ημερών.

- με courier, παράδοση εντός δύο έως τεσσάρων (2 - 4) εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Στις παραδόσεις στο χώρο σας εκτός Αττικής, εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα, οι χρόνοι παράδοσης έχουν ως εξής:

- με πρακτορείο μεταφοράς, εντός τριών έως πέντε (3-5) εργάσιμων ημερών. Η εταιρία μας δεν δεσμεύεται για το χρόνο παράδοσης της μεταφορικής εταιρίας και δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις της μεταφορικής εταιρίας.

- με courier, παράδοση εντός τριών έως τεσσάρων (3-4) εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας.

 

Για παραγγελίες Πλακιδίων και Ειδών Υγιεινής, καθώς και όλων των ειδών μεγάλου όγκου και βάρους, η εκφόρτωση των εμπορευμάτων γίνεται πάντα επί πεζοδρομίου.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα, παραληφθεί σπασμένο κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα πρέπει η εταιρεία να ενημερωθεί γραπτώς μέσω email,συνοδευόμενο από φωτογραφίες, εντός 48 ωρών. Μετά το πέρας των 48 ωρών η εταιρεία δεν θα δεχθεί ότι κάποιο προϊόν παρελήφθη σπασμένο.
Η εταιρεία υποχρεούται σε σύντομο χρόνο να προβεί σε αντικατάσταση του είδους αυτού με νέο. Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης παραλαβής του είδους θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη εξωτερική κατάσταση χωρίς αισθητικά ελαττώματα.
Σε περίπτωση τοποθετημένων προϊόντων η εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα τα οποία επιλέξατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή μας. Θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης την επόμενη ημέρα της παραγγελίας σας.

* : Για παραγγελίες εντός Αθηνών γίνονται παραδόσεις και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί τηλεφωνικά ή μέσω email ή στις παρατηρήσεις της παραγγελίας, με επιπλέον επιβάρυνση).