ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

TORRENT PHOENIX

torrent phoenix

Πετρέλαιο ή στερεά καύσιμα?
Τέλος στα διλήμματα. Τώρα μπορείς να τα έχεις όλα σε ένα λέβητα! Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά!
Ελληνική καινοτομία στους λέβητες στερεών καυσίμων!

TORRENT DRACO

torrent draco

Ο λέβητας TORRENT DRACO κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας χυτοσίδηρο και αποτελεί την ιδανική λύση για ανάγκες θέρμανσης σε κατοικίες και μικρά κτίρια χάρη στις συμπαγείς του διαστάσεις.

Termopan – Lacerta

lacerta

Ο χαλύβδινος λέβητας Termopan – Lacerta είναι σχεδιασμένος για να ικανοποιεί τις πιο υψηλές απαιτήσεις σε ανάγκες θέρμανσης. Με ισχύ που φτάνει μέχρι και τις 200.000 kcal/h σε συνδυασμό με τις συμπαγείς του διαστάσεις, τον καθιστούν ιδανικό.

TORRENT FORMAX

formax

Ο χαλύβδινος λέβητας K-energy Formax είναι σχεδιασμένος για καύση στερεών καυσίμων όπως ξύλο και κάρβουνο. Ο ανωτέρων προδιαγραφών σχεδιασμός του παρέχει υψηλές αποδόσεις και ευκολία στην χρήση

TORRENT MENSA

mensa

Ο χαλύβδινος λέβητας TORRENT MENSA είναι σχεδιασμένος για καύση ξύλου – κάρβουνου αλλά και για κάθε τύπο στερεού καυσίμου. Είναι εξοπλισμένος με ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου υψηλής τεχνολογίας για μεγαλύτερη ευκολία και αυτόματη λειτουργία.

TORRENT PELLET

pellet

Ο χαλύβδινος λέβητας TORRENT pellet σχεδιάστηκε για να προσφέρει οικονομική και οικολογική θέρμανση με άνεση και ευκολία χάρη στην πλήρως αυτόματη λειτουργία του.