ΠΡΟΪΟΝΤΑ

kikl

Η Grundfos ήταν πάντα μια από τις καινοτόμες εταιρείες στον τομέα της ταχύτατα αναπτυσόμενης τεχνολογίας. Συνεχώς βρίσκαμε καινούργιους τρόπους για να κάνουμε κάτι και ταυτόχρονα βελτιώνουμε τα βασικά υλικά.

Με το να πηγαίνουμε την τεχνολογία στα όριά της και ακολουθώντας νέες κατευθύνσεις, είμασταν πρωτοπόροι στις τεχνικές και στην τεχνολογία των αντλιών, τα οποία στη συνέχεια υιοθετήθηκαν και από άλλους κατασκευαστές αντλιών. Η φιλοσοφία μας περί μαζικής παραγωγής άρχισε με την πρώτη μας φυγοκεντρική αντλία, την CP3, την δεκαετία του 1950, η οποία ήταν αρθρωτά σχεδιασμένη. Έτσι έγινε εφικτό να προσφέρουμε πολλές παραλλαγές χρησιμοποιώντας σχετικά μικρό αριθμό εξαρτημάτων.

Αργότερα οι βελτιωμένες τεχνικές στην επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα έκαναν εφικτή την μαζική παραγωγή αντλιών κατασκευασμένων εξ ολοκλήρου από αυτό το υλικό. Οι ίδιες αρχές εφαρμόστηκαν και στις καινούργιες αντλίες που είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από τιτάνιο. Κάθε βήμα μας άλλαζε σημαντικά τις αντιλήψεις περί ανθεκτικότητας στην διάβρωση, έτσι τώρα ακόμα και το θαλασσινό νερό δεν αποτελεί απειλή.

Τα τελευταία χρόνια αρχίσαμε να εξετάζουμε την βελτίωση της απόδοσης και την μείωση του κόστους. Η αντλίες με παροχή από την ηλιακή ενέργεια ήταν μία από τις πιο ριζοσπαστικές λύσεις, στην μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Την δεκαετία του 1980, δείξαμε τον δρόμο με τις ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αντλίες. Τώρα παρουσιάσαμε τους κινητήρες σταθερού μαγνήτη, με καλύτερη απόδοση ενέργειας, το οποίο μας έδωσε και το επιπλέον πλεονέκτημα να μειώσουμε τις διαστάσεις των αντλιών μας. Και πάλι επιτύχαμε στην περαιτέρω μείωση κατανάλωσης ενέργειας, αλλά ακόμα δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τις νέες τεχνολογίες μπορούμε να τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα.

Στην Grundfos επικεντρωνόμαστε πάντα στις μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Όχι μόνο οδηγούμε την αγορά με τις τεχνολογικές προβλέψεις μας, αλλά βλέπουμε και την δική σας δουλειά στο μέλλον. Προβλέπουμε και μαζί με την ανάπτυξη των πελατών μας η λύση θα αποδειχθεί μακροπρόθεσμα πιο λειτουργική και με μικρότερο κόστος. Μία συνεργασία με την Grundfos είναι σχέση συνεταιρισμού και μακρόχρονης υποστήριξης.

Η νοοτροπία μας για την πρόβλεψη υποστηρίζεται σε εταιρικό επίπεδο όπου όλοι οι εργαζόμενοι ενθαρρύνονται να συμβάλλουν στη δημιουργία νέων ιδεών. Η Grundfos επίσης φροντίζει για την διαρκή εκπαίδευση όλων μέσα στον Όμιλο.

Και η αφοσίωσή μας στην πρόβλεψη κάνει πλήρη κύκλο, καθώς επανεπενδύουμε τα κέρδη μας στην ανάπτυξη μελλοντικών λύσεων.

kikl2

Γερμανικός ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ HANSA UHP 25-6S. Αντίστοιχος του GRUNDFOS UPS 25-60 και του WILO RS 25/6. Η σειρά UHP πήρε τη διάκριση Β στην σήμανση απόδοσης εξοικονόμησης ενέργειας για υδρολίπαντους κυκλοφορητές ζεστού νερού χρήσης.

kikl3

Η Halm παράγει Κυκλοφορητές υψηλών επιδόσεων

Η Halm δραστηριοποιείται με επιτυχία στο σχεδιασμό και την παραγωγή κυκλοφορητών για περισσότερα από 30 χρόνια. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της κατασκευάζοντας για γνωστούς πελάτες OEM, προτού επιλέξει να σχεδιάσει και να παράξει τη δική της σειρά προϊόντων, στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Η εμπειρία της στο σχεδιασμό πρωτοποριακών προϊόντων που προσανατολίζονται προς την αγορά αντικατοπτρίζεται κατά κύριο λόγο στην ιστορία της εταιρείας που μετρά περισσότερο από μισό αιώνα λειτουργίας. Σήμερα, στη δεύτερη γενιά, ο τομέας Κυκλοφορητών διαδραματίζει κύριο ρόλο στην επιτυχία της εταιρείας. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στο υψηλό επίπεδο δημιουργικής πρωτοπορίας των τελευταίων ετών, με πληθώρα νέων προϊοντων στο πεδίο των κυκλοφορητών υψηλής απόδοσης.

Η Halm θέτει σε προτεραιότητα την ποιότητα των προϊόντων της. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής και διεργασίες αποτελούν εξίσουτμήμα της εταιρικής αντίληψης, όπως και η προσεκτικά σχεδιασμένη διαχείριση ποιότητας. Οι εγκαταστάσεις εσωτερικών δοκιμών και η πιστοποιημένη με ISO διαχείριση ποιότητας είναι απαραίτητοι παράγοντες για την επιτυχία. Οι επί σειρά ετών πελάτες μας εκτιμούν τις υψηλές απαιτήσεις μας στην ποιότητα των προϊόντων και την ευελιξία με την οποία η Halm καλύπτει τις προσαρμοσμένες απαιτήσεις. Η Halm συνεισφέρει στη διαμόρφωση του μέλλοντος ως αξιόπιστος συνεργάτης. Μια εταιρεία είναι εξίσου καλή με κάθε ένα από τα μέρη που την αποτελούν. Για αυτό και οι υπάλληλοί μας που διαθέτουν κίνητρα αλλά και εμπειρία, αποτελούν το βασικό στοιχείο επιτυχίας της Halm. Η ευελιξία και η εξειδίκευση βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων, ώστε να είμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες για τους πελάτες μας.

Σε συνεργασία με περισσότερους από 200 υπαλλήλους, ο στόχος της Halm είναι να προσφέρει μακροπρόθεσμα στο μέλλον με τα προϊόντα της. Οι Κυκλοφορητές υψηλής απόδοσης της Halm ήδη καλύπτουν αυστηρές απαιτήσεις της οδηγίας οικολογικού σχεδιασμού από το 2011 μέχρι το 2020.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ

kikl 4

Κυκλοφορητής υγρού ρότορα με βιδωτή σύνδεση ή σύνδεση φλάντζας, κινητήρα EC με αυτόματη προσαρμογή ισχύος.

 Χρήση

Εγκαταστάσεις θέρμανσης όλων των συστημάτων, βιομηχανικές εγκαταστάσεις κυκλοφορητών, εγκαταστάσεις κλιματισμού και κλειστά κυκλώματα ψύξης.

 Ιδιαιτερότητες / Πλεονεκτήματα προϊόντος

Οθόνη LC ανεξάρτητη από τη θέση

Θύρα επικοινωνίας μέσω υπερύθρων (IR)

Επέκταση συστήματος μέσω δομοστοιχείων με θύρες για επικοινωνία Modbus, BACnet, CAN, LON, PLR

Σώμα αντλίας με επικάλυψη καταφόρεσης (KTL) για προστασία από διάβρωση σε περίπτωση σχηματισμού υγροποιήσεων

Τεχνικά Στοιχεία

Δείκτη ενεργειακής απόδοσης (EEI) ≤ 0,23

Επιτρεπόμενο εύρος θερμοκρασίας -10 °C έως +110 °C

Ηλεκτρική σύνδεση 1~230 V, 50/60 Hz

Βαθμός προστασίας IP X4D

Σύνδεση με ρακόρ ή αντίστοιχα με φλάντζα (ανάλογα με τον τύπο) Rp 1 έως DN 100

Μέγιστη πίεση λειτουργίας του στάνταρ τύπου κατασκευής: 6/10 bar ή αντίστοιχα 6 bar (ειδικός τύπος κατασκευής: 10 bar ή 16 bar)