ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

endo thermansi

 

Θερμικά Καλώδια Νορβηγίας

NEXANS. Απόλυτη επιτυχία από το 1926

Τα Θερμικά Καλώδια NEXANS είναι Νορβηγική εφεύρεση και παραγωγή.

Κατασκευάζονται από το 1926, έχοντας τεράστια εμπορική και λειτουργική επιτυχία σε όλους τους τύπους θέρμανσης που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Στην εποχή μας τα Θερμικά Καλώδια NEXANS Νορβηγίας είναι ένα από τα πλέον τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα στην παγκόσμια αγορά.

Στην Ελλάδα τα Θερμικά Καλώδια NEXANS χρησιμοποιούναι από το 1979. Είναι δοκιμασμένα με πλήρη επιτυχία σε χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, προστασίας από τον παγετό και σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών θέρμανσης.

Αποτελούν την ιδανική λύση για όλους τους τύπους δαπέδου και για όλες τις εφαρμογές όπου απαιτείται ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας, πλήρης αυτονομία και οικονομική κατανάλωση.

 

Στις Ελληνικές εγκαταστάσεις συχνή είναι η χρήση των Θερμικών Καλώδιων NEXANS TXLP/1 και NEXANS TKXP/2R:

endo thermansi 2

NEXANS. Θερμικό καλώδιο TXLP/1:

Το Θερμικό Καλώδιο NEXANS TXLP/1, χρησιμοποιείται στις εγκαταστάσεις δαπέδου τσιμεντοκονίας, στις εγκαταστάσεις προστασίας από παγετό και χιόνι και σε ειδικές εφαρμογές θέρμανσης.

17W/m, 300W – 3100W/230V, 17,7m-185m

endo thermansi 3

NEXANS. Θερμικό καλώδιο TKXP/2R:

Το Θερμικό Καλώδιο NEXANS TKXP/2R, χρησιμοποιείται στις εγκαταστάσεις Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης NEXANS ξύλινου καρφωτού δαπέδου.

Ο σκοπός του Θερμικού Καλωδίου NEXANS TKXP/2R είναι να προσφέρει την ποιότητα και οικονομία της Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης NEXANS, με σεβασμό στις ανοχές που έχει το ξύλινο δαπέδο στην θερμοκρασία.

10W/m, 300W-1250W/230V, 23m-105,4m