ΠΡΟΪΟΝΤΑ

FAN COILS SATURN

il swm 2

Τα FAN COILS “SATURN” είναι ένα προιόν που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα κατασκευής, την πολύ χαμηλού θορύβου λειτουργία και την εξαιρετικά υψηλή απόδοση. Παραδίδονται με ενσωματωμένο θερμοστάτη (ψύξη-θέρμανση), διακόπτη επιλογής λειτουργίας “χειμώνας-καλοκαίρι” και υδροστάτη που επιτρέπει τη λειτουργία του Fan εάν και εφόσον η θερμοκρασία του νερού του λέβητα ξεπερνά τους 35° C. Οι κασέτες συνοδεύονται από τηλεχειριστήριο και τα οροφής τύπου DUCT από ενσύρματο επιλογέα.

il swm

 

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ

il swm 3

Καλοριφέρ λαδιού με 9 φέτες.

Φαινόμενο Venturi με πατενταρισμένη ειδικά σχεδιασμένη εσοχή της εξόδου του θερμού αέρα που επιτυγχάνει ροή και επομένως υψηλά επίπεδα θερμότητας.

il swm 4

Χαρακτηριστικά:

 

Τύπος            Καλοριφέρ

Παροχή         Ηλεκτρικό Ρεύμα

Παροχή         Ηλεκτρικό Ρεύμα

Ισχύς  2500 Watt

Τοποθέτηση            Επιδαπέδιο

il swm 5

 

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ – ΠΑΝΕΛΣ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

 il swm 6

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι μια εναλλακτική οικολογική και οικονομική λύση.

Τα συστήματα υπέρυθρης θερμότητας θερμαίνουν μόνο το 20% του αέρα και περισσότερο από 80% των σωμάτων που βρίσκονται μέσα στον χώρο, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πιο γρήγορα την θερμότητα. Οι υπέρυθρες ακτίνες είναι κύματα κάτω από την περιοχή της ερυθρής περιοχής του ορατού φωτός, τα οποία φροντίζουν για την υγειά και την ευεξία μας, σε αντίθεση με τις υπεριώδεις ακτίνες.

Η υπέρυθρη θερμική ακτινοβολία δεν έχει καμία σχέση με την βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία ευθύνεται

για τα εγκαύματα και τις κακώσεις του δέρματος.

il swm 7

Μετακινούμενος με ροδάκια,(περιλαμβάνονται στην συσκευασία).

Με ηλεκτρονικό θερμοστάτη για τα μοντέλα AKO WW 201E.

Η σειρά AKO WW 201 έχει τρείς θέσεις λειτουργίας: Comfort, Eco, Boost για ακόμα ποίο οικονομική λειτουργία.

Με τρείς σκάλες απόδοσης για οικονομία σε όλα τα μοντέλα.

Δυνατότητα τοποθέτησης και στον τοίχο (περιλαμβάνονται οι βάσεις στην συσκευασία)

Προστασία από υπερθέρμανση, υγρασία, IP24 για χρήση ακόμα και στα μπάνια

Χερούλι στην πίσω πλευρά του σώματος για ασφαλή μετακινηση.

 

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ, ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΕΣ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ (ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ, ΑΕΡΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ) DIMPLEX

il swm 8

Παρέχουν άμεση θέρμανση στον χώρο που θέλουμε με την χρήση μόνο μιας πρίζας.
Η άμεση και ποιοτική λύση θέρμανσης για διάφορους χώρους είναι τα μεταλλικά και πλαστικά αερόθερμα Dimplex με ή χωρίς χρονοδιακόπτη. Ζεσταίνουν μικρούς χώρους πολύ γρήγορα και εξασφαλίζουν την άνεση που θέλετε, με το χαμηλότερο κόστος.
Οι στεγνωτήρες χεριών Dimplex είναι κατάλληλοι τόσο για δημόσιους χώρους και ξενοδοχεία όσο και για επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες.
Tα βιομηχανικά αερόθερμα δίνουν λύσεις θέρμανσης γρήγορα και οικονομικά σε χώρους όπως cafe, εστιατόρια, συνεργεία γκαράζ, αποθήκες κτλ.
Οι αεροκουρτίνες προστατεύουν τους χώρους από θερμικές και ψυκτικές απώλειες, καθώς και από έντομα.
il swm 9
Αερόθερμα δαπέδου και λουτρού ταχείας απόδοσης που προσφέρουν γρήγορη θέρμανση.

Θερμαντικά σώματα ταχείας απόδοσης.
Ειδικά μελετημένα για λουτρό.
Με ή χωρίς χρονοδιακόπτη (24h) .
Μεταλλικό ή πλαστικό περίβλημα .

 

ADAX ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ

IL SWM 10

IL SWM 11

Ο θερμοπομπός ADAX Standard έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και βρίσκεται εγκατεστημένος σε εκατοντάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
θερμοπομπός, θερμοπομποί, θέρμανση, οικονομία
Η επιτυχία του βασίζεται στην υγιεινή υψηλή απόδοση θέρμασης και στην οικονομία στην κατανάλωση.

Υψηλή ποιότητα κατασκευής σύμφωνα με τα αυστηρά Νορβηγικά πρότυπα.
Ισχυρή απόδοση θέρμανσης με θερμική εκπομπή.
Υψηλής απόδοσης θερμική αντίσταση.
Γρήγορη απόδοση θέρμανσης.
Οικονομική κατανάλωση.
Διαθέτει υψηλής ποιότητας, προσαρμόσιμο ηλεκτρονικό θερμοστάτη.
Εύχρηστος χειρισμός & έλεγχος .
Αυτονομία θέρμανσης, μεταξύ των θερμαινόμενων χώρων.
Υγιεινή θέρμανση, χωρίς ξήρανση του αέρα.
Αυτόματη και αθόρυβη λειτουργία.
Δεν βρωμίζει τον χώρο και το περιβάλλον.
Κατασκευασμένος με ισχυρή φαβή φούρνου.
Διαθέτει κύκλωμα προστασίας για παιδιά και ηλικιωμένους.
Δεν καταλαμβάνει χώρο.

IL SWM 12

 

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ DIMPLEX

il swm 13         

Θερμοπομποί Dimplex
«Ευρωπαϊκή τεχνολογία
με υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση»

Γιατί να τους προτιμήσετε!!!
Πρωτοπορία: Οι θερμοπομποί Dimplex ξεχωρίζουν χάρη στην ποιότητα και την εξελιγμένη τεχνολογία τους, προσφέροντας ειδικές δυνατότητες χρονοπρογραμματισμού και ασύρματου ελέγχου. Ταυτόχρονα συνδυάζουν τη μεγάλη τους ισχύ (έως και 3 kW) με εξοικονόμηση ενέργειας και μοντέρνο σχεδιασμό.

Χαμηλή κατανάλωση: Με τους μη ενεργοβόρους θερμοπομπούς Dimplex (και τεχνολογίας πρώην εργοστασίου Siemens) απολαμβάνετε άμεσα ποιοτική θέρμανση, χωρίς απώλειες (με 100% απόδοση), εξοικονομώντας έτσι ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικά χρήματα.

Προσιτές τιμές αγοράς: Επιλέγοντας από τη μεγάλη γκάμα των θερμοπομπών της Dimplex απολαμβάνεται την εγγυημένη ευρωπαϊκή κατασκευή τους καλύπτοντας όλες τις ανάγκες θέρμανσης των κατοικιών ή των επαγγελματικών χώρων.

Μας συνιστούν: Μας συνιστούν και μας εμπιστεύονται όσοι γνωρίζουν τη SIELINE και τους θερμοπομπούς Dimplex σε όλη την Ελλάδα.

Θερμοστάτες ακριβείας με δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού: Οι ηλεκτρονικοί θερμοστάτες ακριβείας των θερμοπομπών Dimplex διατηρούν σταθερή και απόλυτα ελεγχόμενη τη θερμοκρασία του χώρου προσφέροντας οικονομία. Οι σειρές Dimplex EPX και GFP διαθέτουν ειδική θέση για τοποθέτηση έξτρα πλακέτας χρονοπρογραμματισμού.

Άμεση απόδοση και αθόρυβη λειτουργία: Οι θερμοπομποί Dimplex θερμαίνουν άμεσα και αθόρυβα τον χώρο χωρίς να τον ξηραίνουν χάρη στην τεχνολογική τους υπεροχή και την αντίσταση ψυχρού τύπου στα περισσότερα μοντέλα.

Ασφάλεια: Όλοι οι θερμοπομποί της Dimplex παρέχουν ασφάλεια και προστασία από υπερθέρμανση καθώς επίσης και design για αποφυγή παιδικών ατυχημάτων.

Καλύπτουν όλες τις ανάγκες: Για κύρια ή συμπληρωματική θέρμανση, σε μεμονωμένα δωμάτια, εξοχικές κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Δυνατότητα παραγγελιών ειδικών μοντέλων: Η εταιρία σας προσφέρει την δυνατότητα να παραγγείλετε ειδικά μοντέλα με υψηλές απαιτήσεις απο την μεγάλη γκάμα του Oμίλου Glen Dimplex. Βλέπε κατάλογο προϊόντων.

 

ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ DIMPLEX

IL SWM 14

Στατικοί και δυναμικοί θερμοσυσσωρευτές DIMPLEX . Υπερέχουν σε ποιότητα, απόδοση, design και αντοχή. Γνωστοί για τη νυχτερινή τους «δράση», οι θερμοσυσσωρευτές αξιοποιούν το μειωμένο τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος που προσφέρει η ΔΕΗ συσσωρεύοντας ενέργεια που επαρκεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες θέρμανσης στις κατοικίες και στους επαγγελματικούς χώρους.

Τα βασικά τους πλεονεκτήματα είναι:

Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση απέναντι στις αυξημένες τιμές του πετρελαίου, ειδικά από τη στιγμή που λειτουργούν με βάση το οικονομικό τιμολόγιο ρεύματος κατά τις νυχτερινές (2:00-8:00) & ημερήσιες (15:00-17:00) ώρες. Παράλληλα είναι η ιδανική λύση για τις κοινωνικές ομάδες που τυγχάνουν μειωμένου τιμολογίου ρεύματος όπως πολύτεκνοι και ειδικές κατηγορίες πολιτών.

Οι θερμοσυσσωρευτές Dimplex παρέχουν ποιοτική θέρμανση με μηδενικές ποσότητες μονοξειδίου του άνθρακα ή άλλων επικίνδυνων αερίων που εκπέμπονται από άλλες συσκευές, και μάλιστα σε χαμηλότερα συγκριτικά κόστη με βάση και τη συνολική διάρκεια ζωής.

Απελευθερώνουν τη συσσωρευμένη ενέργεια του φθηνού νυχτερινού τιμολογίου άμεσα όταν και όποτε τη χρειάζεστε.

IL SWM 15