ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

antlies thermotitas

Παράγονται στην Γερμανία (πρώην εργοστάσια της SIEMENS) και Γαλλία. Μεγάλη γκάμα, υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών (ψύξη – θέρμανση) για όλες τις εφαρμογές. Η μεγάλη ζήτηση των Α/Θ για θέρμανση, ψύξη, ζεστό νερό χρήσης ή ακόμη και για θέρμανση νερού πισίνας οφείλεται στην ανάγκη μείωσης του κόστους λειτουργίας, στην απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και στην προστασία του περιβάλλοντος από το βλαβερό CO2.

Η αρχή της λειτουργίας της Αντλίας Θερμότητας με σύμμαχο τα στοιχεία της φύσης (ήλιος, αέρας, έδαφος και νερό) βασίζεται στο ότι η συσκευή καταφέρνει να μεταφέρει θερμότητα από κάποιο όριο θερμοκρασίας σε ένα υψηλότερο. Οι Αντλίες Θερμότητας απορροφούν περίπου το 75% της απαιτούμενης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη από το περιβάλλον. Το υπόλοιπο 25% το παίρνουμε με την μορφή της ηλεκτρικής ενέργειας και έτσι πετυχαίνουμε θερμική άνεση 100%.

antlies thermotitas 2

antlies thermotitas 3

Η Dimplex καλύπτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων Αντλιών θερμότητας (Heat Pump) Αέρος/Νερού, Εδάφους/Νερού και Νερού/Νερού για θέρμανση, ψύξη, ζεστό νερό χρήσης και κατασκευάζει μοντέλα ξεκινώντας από 5KW ισχύ μέχρι και 130KW. Η SIELINE ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Dimplex σε Ελλάδα και Κύπρο, διαθέτει και μεταφέρει το know how του συστήματος, παρέχει τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της, συνεργάζεται με αξιόπιστους μελετητές και μηχανολόγους και έχει να επιδείξει πολλές εφαρμογές σε Ελλάδα και Κύπρο.

antlies thermotitas 4